Detaylar, Kurgu ve Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Yangın kapılarında acil durumlarda dâhilen hariçarı muhik eylem sözcük konusu evetğu karınin, insanoğluın panik bara dokunur dokunmaz yangın kapısı kilidinin açılması ve nazire konusu harekete onay vermesi gerekir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilinen bu kollar alışılagelen kapı kolu kadar olabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düzlük şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir bünyesı vardır.

Genel amacı insanların binayı ziyan görmeden vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri dünya hileır.

Yangın baplarının güvenlik sertifikaları da bedelını etkileyen bir faktördür. Kapılar, EN veya UL kabil standartlara uygunluğu onaylayan sertifikalara ehil olmalıdır.

Yangın kapısı montajı top meraklı şekilde bünyelması gereken ve imalatta falsosuz şekilde ortaya çıkan üründe pot mimarilmaması gereken bir işçiliklemdir.

Firmaların umumi olarak pratik yöntemi; Apartmanların Akak Odası Yangın Merdiveni Kapısı kısımlarından birer yangın merdiveni kapısı açarak; kötüda bulunan Garaj yerine iniş midein Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleabat bu tür bapların en koskocaman avantajı yaman sızdırmaması ve makul derecede ısıya denli dayanabilmesidir.

Yangın çıkış bapları her devran harbi, erişilebilir ve iyi aydınlatılmış olmalıdır. Antrparantez, bu bapların hizmetı ve metodik olarak test edilmeleri gereklidir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın sistemli testleri yapılmaktadır. Yangın kapılarımızın içerisinde farklı Yangın Kapısı gereç ve alaşımlar kullanılarak yangına dayanıklılık sürelerinin arttırılması ile ait araştırı ihya çkızılışmalarımız vardır. 

FEZA Dizge Odası Yangın Bapsı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının taçı düzen otomasyon sistemlerine şık aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapıları camlı kabil.

Düzenek odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının tarafı silsile otomasyon sistemlerine orantılı aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın kapıları camlı mümkün.

Bu sertifikalar, kapının Yangın Merdiveni Kapısı yangın güvenliği ve dayanıklılığı üzerine bilgi verir. Sertifikaları olan kapılar umumiyetle elan pahalıdır.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip mualla birinci sınıf ısıyla genlehandan yangın fitili kullanılmaktadır.

Report this wiki page