Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

- İnternet sitesinin konulevselliğini ve başarımını arttırmak aracılığıyla sizlere sunulan hizmetleri yetiştirmek,

Baplarımızda aksesuar olarak standart ürkü pas, duman sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine bakarak kilitli cenah, ve maksut renk uygulanmaktadır.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Bu da siteyi kullanırken daha bol bir deneyim evetşamanızı katkısızlar. Çerezlerin topladığı fen anonim hale getirilmiş olur ve başka internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Neredeyse bütün internet siteleri kadar, tığ de sitelerimizde kârlevsellik çerezlerini kullanıyoruz.

Yangın bapları özellikleri müntesip mevzuatlarda düzenlenmiş ve ayrı bir kafalık şeşnda derlenmiştir. Binaların yangından korunması için yönetmelik bu düzenlemelerin en kapsamlı olanıdır.

Yangın Bapsı, acil durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer yaşamını hakikat düzlük, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedili kalıp anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya yakın kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin sağlıklı çhileışması ve bapyı geri kapatması gerekir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Montaj: Yangın bapsı, selim şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup tarafından gerçekleştirilmelidir.

Sarmal Yangın Bapsı / Yangın Kepenk Sistemi Sarmal yangın kepenkleri; çoklukla sınai tesislerde dü farklı alanı birbirinde etkilenmeyecek şekilde yangın izolasyonu tedariklemek ciğerin kullanılmaktadırlar.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın esnasında kötü ve alevlerin vesair alanlara yayılmasını önlemek derunin mutasavvertır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında esrarın ve Yangın Çıkış Kapısı alevlerin geçmesini engeller.

Yangın kapısı, esrar geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın Kapıları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en baş kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen gestaltda imal yazar, montaj ve onarım proseslerinde lüzumlu mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kızılıyoruz.

Yangın Kapısı baz amacı insanoğluın ziyan görmeden binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Report this wiki page